سردار شکری پور خبر داد:

آموزش بیش از هزار کارشناس تصادف

معاون تربیت و آموزش ناجا از تصویب ده فصل نظام جامع آموزش و تربیت ناجا، راه اندازی پایگاه ورزش قهرمانی، هئیت های ورزشی جانبازان، بازنشستگان و معلولان و آموزش یک هزار و 600 نفر کارشناس تصادف در سطح کشور بعنوان دیگر فعالیت های این معاونت در سال 91 نام برد.

آموزش بیش از هزار کارشناس تصادف

معاون تربیت و آموزش ناجا از آموزش بیش از هزار و 600 کارشناس تصادف خبر داد و گفت: با آموزش این افراد عقب ماندگی در بخش کارشناسی تصادفات در کشور، تا حدی مرتفع شده است.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سعید شکری پور در هفتمین همایش سراسری فرماندهان، معاونین و مدیران تربیت و آموزش ناجا در ابتدا به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر اینکه: " نکته مهم توسعه آموزش نظری و هم عملی است، آموزش در همه بخش های شما نقش اساسی دارد، خود این توسعه آموزش به توان عملیاتی شما خواهد افزود بنابراین به آموزش بسیار اهمیت بدهید"، اشاره کرد و گفت: ارزیابی های صورت گرفته این معاونت فعالیت های قابل قبولی داشته است و تلاش می کنیم با ایجاد کارگروه های ده گانه و ترکیبی، مشکلات عمومی و عام آموزش را مرتفع کنیم.

وی در تشریح فعالیت های سال 91 این معاونت، اظهار داشت: بازنگری 335 برنامه تفصیلی، تالیف 82 کتاب، راه اندازی 7 مجتمع و 47 سالن تیراندازی از فعالیت های انجام شده سال گذشته است.

شکری پور به آموزش مربی‌گری تیراندازی نیز اشاره کرد و اذعان داشت: برای اولین بار و با همکاری فدراسیون تیراندازی یک هزار و 630 نفرآموزش دیدند و خوشبختانه در حال حاضر از این نظر در وضعیت خوبی به سر می بریم.

این مقام ارشد انتظامی افزود: امیدواریم بتوانیم 4 هزار نفری که در برنامه داریم را نیز در سال جاری آموزش دهیم و همچنین نیاز مجموعه پاسگاه ها، مراکز آموزشی و واحدهای صفی و اجرایی ناجا را در این خصوص تامین کنیم.

وی با بیان اینکه هم اکنون شاخص سازی نظام تربیت در ناجا در حال اجرا است، گفت: تصویب رشته های کارشناسی ارشد از برنامه های این معاونت در سال گذشته بود؛ خوشبختانه در مرحله اول، کارشناسی ارشد رشته های آگاهی و مرزبانی با پیگیری دانشگاه فعالیت خود را آغاز کرد.

شکری پور خاطرنشان کرد: هم اکنون سه رشته دکترای تخصصی پیشگیری، جرم یابی و ترافیک نیز فعال و راه اندازی شده است.

به نقل از:

www.ilna.ir